RENDEMENT RECHTSTREEKS VAN DE ZON, GRATIS EN VOOR ALTIJD

ZEROgas gaat voor 100% tevredenheid

Het succes van ZEROgas is niet alleen gebaseerd op de optimale afstemming van de installatie op uw specifieke situatie, of de vlotte plaatsing door onze vakbekwame monteurs. Ook levert ZEROgas uitsluitend producten van gerenommeerde fabrikanten en leveranciers.

Met zonnepanelen investeert u in een duurzame toekomst én u verdient geld: u bespaart op uw energierekening, terwijl de energieprijzen stijgen maakt u gebruik van gratis, groene stroom en uw investering levert u al snel 15% meer op dan rente over een spaartegoed bij de bank.

De prijs van energie verschilt van dag tot dag, maar de stijgende lijn is in de loop der jaren duidelijk zichtbaar geworden. Zo zijn elektriciteitsprijzen voor particulieren sinds 2003 meer dan 60% toegenomen. Dit kan nog versnellen door de combinatie van een toenemende vraag en het opraken van fossiele voorraden. In de toekomst zullen we naar verwachting dan ook een groter deel van onze inkomsten aan energie besteden.

Zonnepanelen ZEROgas met BTW teruggave

Zonnegarant – een goed rendement. Gegarandeerd

Doen uw zonnepanelen wat ze moeten doen? Ze liggen immers in weer en wind op uw dak. Kleine problemen blijven onopgemerkt of worden grote problemen over de jaren heen.

Zonnegarant monitort en analyseert de prestaties van uw zonnepanelen. Zo heeft u 100% onafhankelijk inzicht.

ZEROgas is een erkend Zonnegarant installateur. Ook na de installatie dragen we zorg voor een goed financieel rendement. Samen met Zonnegarant signaleren we problemen en helpen we u actie te ondernemen. Zo bent u zeker dat uw zonnepanelen het maximale uit de zon halen. Lees meer in onze Zonnegarant brochure (pdf).

De voordelen van zonnepanelen

Besparen op de energiekosten

Over de levensduur van 25 jaar besparen zonnepanelen een huishouden ongeveer 4 tot 5 keer meer dan de oorspronkelijke investering.

Levensduur van 25 jaar

Als je de zonnepanelen eenmaal hebt heb je er vrijwel geen onderhoud aan. Goede zonnepanelen gaan eenvoudig 25 jaar mee. Schoonmaken is beter maar niet noodzakelijk.

Een gegarandeerde investering

Het rendement op een investering in zonnepanelen is circa 15% per jaar. Dat is aanzienlijk meer dan het geld op de bank laat staan. Hier mag je tegenwoordig al blij zijn met een rente van 0,3%.

Warmtepomp en zonnepanelen

In combinatie met zonne-energie is het mogelijk om uw huis en sanitair warm tapwater geheel CO₂ en energie neutraal te verwarmen.

Zonnepanelen-energie is
schone energie

Bij de verbranding van kolen, gas of olie komt veel CO2-gas vrij. Dit zorgt voor de klimaatverandering. Bij de productie van zonne-energie ben je dus super schoon bezig.

ZEROgas is aangesloten bij ZonneGarant

We garanderen de berekende opbrengst voor 10 jaar via stichting Zonnegarant. Leveren de panelen minder op? Dan keert Zonnegarant het verschil in geld aan u uit.

De perfecte combinatie

Warmtepomp combineren
met zonnepanelen

Met behulp van zonnepanelen kunt u uw warmtepomp van duurzame stroom voorzien, evenals al uw andere apparaten in huis. Om het hele jaar over voldoende warm tapwater te beschikken, kunt u voor een standaard huishouden een boiler van circa 200 á 300 liter aan de installatie koppelen. In de wintermaanden kost dit wel wat meer elektriciteit, maar die kan door zonnepanelen in de zomermaanden ruimschoots worden opgewekt.

Als u over voldoende zonnepanelen beschikt, kunt u de woning volledig gasloos verwarmen en in de zomer comfortabel koelen. Tel uit uw winst…

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Energiebesparende maatregelen

Nationaal Energiebespaarfonds
SVn

Eenvoudig financieren

Gemeentes en provincies vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuinig worden. SVn biedt aantrekkelijke leningen voor het kopen,
verbeteren en verduurzamen van uw woning. Met de Duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu.

Een warmtepomp of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Vanwege de vele informatieverzoeken uit de afgelopen periode heeft ZEROgas in haar vestiging in Oosterhout een proefopstelling gemaakt van een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen. Bij veel mensen leeft de vraag hoe een warmtepomp er nu in werkelijk uit ziet, en dan met name de afmetingen en het geluid. Tijdens een bezoek aan onze showroom beantwoorden we al uw vragen .

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?