Zonnepanelen: wek je eigen duurzame stroom op

Rendement rechtstreeks van de zon, gratis en voor altijd

ZEROgas gaat voor 100% tevredenheid

Welkom bij ZEROgas: Uw Partner in Duurzame Energie

Bij ZEROgas geloven we in een duurzame toekomst en streven ernaar om uw woning of bedrijf te voorzien van innovatieve, energie-efficiënte oplossingen. Ons succes is gebaseerd op meerdere pijlers die samen garant staan voor kwaliteit, service en een positieve impact op uw energieverbruik.

Waarom ZEROgas?

1. Optimale Afstemming en Vakkundige Montage:
Onze installaties zijn op maat gemaakt voor uw specifieke situatie. Onze vakbekwame monteurs zorgen voor een vlotte plaatsing, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van duurzame verwarming.

2. Topkwaliteit van Gerenommeerde Fabrikanten:
Bij ZEROgas werken we alleen met producten van gerenommeerde fabrikanten en leveranciers. U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze apparatuur.

3. Zonnepanelen voor een Duurzame Toekomst:
Investeer in groene energie met zonnepanelen. Bespaar op uw energierekening, maak gebruik van gratis groene stroom en ontvang een rendement dat vaak hoger is dan wat u zou krijgen met een traditionele spaarrekening.

4. Anticiperen op Stijgende Energieprijzen:
De energieprijzen stijgen gestaag, en de toekomst kan een groter deel van uw inkomsten aan energie besteden vereisen. ZEROgas biedt duurzame oplossingen die niet alleen bijdragen aan een groenere planeet, maar ook kostenbesparend zijn op de lange termijn.

Onze Diensten

– Warmtepompen: Ontdek de voordelen van verwarmen en koelen met behulp van warmtepomptechnologie. Wij zorgen voor een naadloze installatie en een efficiënte werking.

– Zonnepanelen:  Maak gebruik van de kracht van de zon met onze hoogwaardige zonnepanelen. Bespaar geld en verminder uw ecologische voetafdruk.

Neem Contact Op 

Kies voor een duurzame toekomst met ZEROgas. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Samen creëren we een groenere en energiezuinige leefomgeving.

ZEROgas maakt gebruik van de volgende merken:
Zonnepanelen: Trina Solar – Jinko Solar – Longi Solar – DMEGC Solar – Canadian Solar
Omvormers: SMA – Solaredge – Huawai

Zonnegarant – een goed rendement. Gegarandeerd

Doen uw zonnepanelen wat ze moeten doen? Ze liggen immers in weer en wind op uw dak. Kleine problemen blijven onopgemerkt of worden grote problemen over de jaren heen.

Zonnegarant monitort en analyseert de prestaties van uw zonnepanelen. Zo heeft u 100% onafhankelijk inzicht.

ZEROgas is een erkend Zonnegarant installateur. Ook na deinstallatie dragen we zorg voor een goed financieel rendement. Samen met Zonnegarant signaleren we problemen en helpen we u actie te ondernemen. Zo bent u zeker dat uw zonnepanelen het maximale uit de zon halen. Lees meer in onze Zonnegarant brochure (pdf).

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Besparen op de energiekosten

Over de levensduur van 25 jaar besparen zonnepanelen een huishouden ongeveer 4 tot 5 keer meer dan de oorspronkelijke investering.

Een levensduur van 25 jaar

Als je de zonnepanelen eenmaal hebt heb je er vrijwel geen onderhoud aan. Goede zonne-panelen gaan eenvoudig 25 jaar mee. Schoonmaken is beter maar niet noodzakelijk.

Een gegarandeerde investering

Het rendement op een investering in zonne-panelen is circa 15% per jaar. Dat is aanzienlijk meer dan het geld op de bank laat staan.

Een warmtepomp en zonnepanelen

In combinatie met zonne-energie is het mogelijk om uw huis en sanitair warm tapwater geheel CO₂ en energie neutraal te verwarmen.

Zonnepanelen-energie is schone energie

Bij de verbranding van kolen, gas of olie komt veel CO2-gas vrij. Dit zorgt voor de klimaat-verandering. Bij de productie van zonne-energie ben je dus super schoon bezig.

ZEROgas is aangesloten bij ZonneGarant

We garanderen de berekende opbrengst voor 10 jaar via stichting Zonnegarant. Leveren de panelen minder op? Dan keert Zonnegarant het verschil in geld aan u uit.

De perfecte combinatie

Warmtepomp combineren met zonnepanelen

Met behulp van zonnepanelen kunt u uw warmtepomp van duurzame stroom voorzien, evenals al uw andere apparaten in huis. Om het hele jaar over voldoende warm tapwater te beschikken, kunt u voor een standaard huishouden een boiler van circa 200 á 300 liter aan de installatie koppelen. In de wintermaanden kost dit wel wat meer elektriciteit, maar die kan door zonnepanelen in de zomermaanden ruimschoots worden opgewekt.

Als u over voldoende zonnepanelen beschikt, kunt u de woning volledig gasloos verwarmen en in de zomer comfortabel koelen. Tel uit uw winst…

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Zonnepanelen eenvoudig en voordelig financieren

Lees hier alles over de subsidie en de financiering van zonnepanelen

Kom langs in onze showroom

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Plan je bezoek navigate_next

Kom jij ons team versterken?

ZEROgas is continu in beweging en op zoek naar nieuwe collega’s

Bekijk alle vacatures navigate_next