ZEROgas leveranciers

Er zijn echter zeer veel verschillende warmtepomp leveranciers met allemaal hun eigen sterke punten. Net zoals bij alle andere producten, is er nogal wat kwaliteitsverschil. Wat zijn nu de goede warmtepomp leveranciers? Wij lichten onze keuze graag toe.

Bel: 085 2017923 Contactformulier

Een geavanceerd stuk techniek

Het zal u niet verbazen dat een warmtepomp een geavanceerd stuk techniek is. Daarom moeten warmtepomp leveranciers wat ons betreft aan strenge eisen voldoen. Er zijn leveranciers die al vele jarenlang bewijzen consistente kwaliteit te leveren. Wij vinden het ook logisch dat u hoge eisen stelt. U schaft een pomp aan omdat u de transitie naar duurzaamheid wilt maken. Duurzaamheid en kwaliteit gaan wat ons (en u waarschijnlijk ook) betreft hand in hand.

Uitleg werking warmtepomp

De nieuwste warmtepomp zet natuurlijk weer de standaard op het gebied van kwaliteit. Duurzame transitie staat nog redelijk in de kinderschoenen wanneer u kijkt naar de beschikbaarheid hiervan. Zo’n tien à vijftien jaar geleden hoorde u bijna niemand over warmtepompen, maar nu willen mensen graag het nieuwste model in huis halen om goed voorbereid te zijn op wat er in de toekomst komen gaat. Met de nieuwste warmtepomp van een vooraanstaande leverancier, bent u jarenlang verzekerd van een hoog rendement.

Onze keuzes

Zerogas heeft gekozen voor in onze ogen de beste leveranciers: Stiebel, Eltron en Panasonic. Met een Stiebel Eltron, een Panasonic Aquarea, Panasonic Aquarea Monobloc of een Panasonic All-in-one bent u verzekerd van de kwaliteit die u verwacht en – gezien de investering die u doet – ook eist.

Kwaliteit en een lange levensduur zijn zo belangrijk omdat in veel gevallen een belangrijk onderdeel van de warmtepomp (namelijk de pomp zelf) zich onder de grond bevindt. Dit betekent dat reparaties en onderhoud vrij ingrijpende klussen zijn. Dit wilt u zo veel mogelijk voorkomen.