ECO-vriendelijk en uiterst efficiënt

Altijd de juiste keuze

Vaillant introduceert de nieuwe aroTHERM plus lucht-water warmtepomp die zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten kan worden toegepast. De drievoudige oplossing voor verwarming, koeling en warm water aroTHERM plus verkleint uw C02-voetafdruk en is bovendien uiterst energie-efficiënt.

Ideaal voor renovatie
De aroTHERM plus is de nieuwste troef voor renovatieprojecten. Met een hoge aanvoertemperatuur van 75°C is het mogelijk om het systeem ook met standaard-radiatoren in combinatie met deze warmtepomp optimaal te laten draaien, zelfs bij een verwarmingstemperatuur van 65°C en een buitentemperatuur zo laag als -10°C. Dit betekent dat u met de Vaillant aroTherm plus warmtepomp eenvoudig een woning zonder gasaansluiting kunt realiseren.

Superstil
Ook over het geluidsniveau hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij het Sound Safe System is de aroTHERM plus zo stil als ritselende bladeren. Met een geluidsniveau van slechts 28 dB(A) op een afstand van 3 meter in de nachtmodus kan de buitenunit zonder problemen worden gebruikt, zelfs in dichtbebouwde gebieden met rijtjeshuizen.
Ervaar hier zelf het geluid van de aroTherm.

Hoog tapwater comfort
In tegenstelling tot de meeste pompen biedt de Vaillant aroTHERM plus in combinatie met de uniTOWER plus het beste comfort voor warm water. Dit geldt zowel voor lange douchebeurten als stortdouches. Met een opslagcapaciteit van 188 liter biedt de uniTOWER plus voldoende warm water voor een gezin van vijf personen.

Milieuvriendelijke technologie
Het gebruikte koudemiddel, R290, heeft een bijzonder lage GPW (Global Warming Potential) van 3, wat betekent dat het systeem zeer milieuvriendelijk is.

Het verbruik is ook vriendelijk voor het klimaat: de aroTHERM plus is zeer efficiënt en kan worden gecombineerd met zonnepanelen. Hierdoor kunt u uw ecologische voetafdruk eenvoudig verminderen.

Bekijk hier de Vaillant introductie video

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Energiebesparende maatregelen

Nationaal Energiebespaarfonds
SVn

Eenvoudig financieren

Gemeentes en provincies vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuinig worden. SVn biedt aantrekkelijke leningen voor het kopen, verbeteren en verduurzamen van uw woning. Met de Duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu.

Een warmtepomp of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Vanwege de vele informatieverzoeken uit de afgelopen periode heeft ZEROgas in haar vestiging in Oosterhout een proefopstelling gemaakt van een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen. Bij veel mensen leeft de vraag hoe een warmtepomp er nu in werkelijk uit ziet, en dan met name de afmetingen en het geluid. Tijdens een bezoek aan onze showroom beantwoorden we al uw vragen .

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?