Subsidie zonneboiler aanvragen

U weet wellicht dat u op subsidie kunt rekenen wanneer u duurzame investeringen doet in uw huis. Voor veel mensen is het plaatsen van zonnepanelen de eerste stap naar meer duurzaamheid. Dit wordt dan ook aangemoedigd en het is alom bekend dat u hiervoor subsidie aan kunt vragen. Er zijn echter nog meer duurzame maatregelen die u kunt treffen en dus ook nog meer subsidies waarvoor u in aanmerking kunt komen. Zo kunt u subsidie op een zonneboiler aanvragen. Wordt uw aanvraag goedgekeurd, dan kunt u rekenen op een behoorlijke korting op de aanschafkosten en wordt de terugverdientijd van uw investering nog korter.

Bel: 085 2017923 Contactformulier

Hoe u zonneboiler subsidie aan kunt vragen

Een zonneboiler werkt, de naam doet het al vermoeden, op zonne-energie. Door een collector wordt zonne-energie gebruikt om tapwater te verwarmen. Een zonneboiler neemt dus (een deel van) de taken van en CV-ketel over. Door zo’n boiler te installeren kunt u tot wel 70% besparen op de kosten van uw tapwater. Dat maakt een behoorlijk verschil op uw rekening en daarom is het een interessante optie. Zeker wanneer u subsidie op de aanschaf van een zonneboiler kunt krijgen.

Subsidie & financiering

Maar hoe krijgt u zonneboiler subsidie? Subsidie voor uw zonneboiler aanvragen is eenvoudig. Door de ISDE, de Investeringssubsidie Duurzame Energie, is er 100 miljoen euro gereserveerd om subsidies mee te betalen. De subsidie is dit jaar nog geldig, maar hiervoor geldt wel; op is op. Hebt u interesse in het plaatsen van zonnecollectoren om zo een zonneboiler mogelijk te maken, dan adviseren wij u om snel te handelen. U kunt tot wel 45% aan subsidie terugkrijgen van de kosten die u maakt voor de zonnecollectoren en zonneboiler. Hiermee komt de realisatie van een zonneboiler voor veel mensen ineens een stuk dichterbij.

Wij helpen u met uw subsidieaanvraag

Warmtepomp installatie met boiler

Wilt u ook subsidie voor uw zonneboiler aanvragen? Wij helpen u met uw subsidieaanvraag. Dit hebben wij al voor talloze klanten gedaan in heel Brabant/Noord-Brabant, onder andere in plaatsen als:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Etten-Leur
  • Gorinchem
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Roosendaal
  • Tilburg
  • Waalwijk

Het aanvragen en verkrijgen van subsidie voor het realiseren van een zonneboiler is een belangrijke eerste stap op weg naar een meer duurzame woning. Voor een relatief geringe investering profiteert u doorlopend van lagere kosten. Bovendien hebt u de wetenschap dat de opgewekte energie die wordt gebruikt voor het verwarmen van uw water, schoon en duurzaam is, in tegenstelling tot traditionele verwarming met behulp van een CV-ketel of normale boiler.