Energiebesparende maatregelen

Eenvoudig en voordelig financieren

Eenvoudig en voordelig geld lenen om uw warmtepomp en zonnepanelen te plaatsen.De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energie bespaarlening te dekken. Investeer daarom slim en maak van uw huis een heerlijk comfortabel huis! Goed om te weten:

  • Boetevrij extra aflossen
  • Vaste rente / vaste looptijd
  • Rente vanaf 4,2%
  • Verbeteringen van en aan uw woning komen in aanmerking voor fiscale renteaftrek

Ontvang binnen een paar uur kosteloos en vrijblijvend een voorstel.

Gemeentes en provincies vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuinig worden. SVn biedt aantrekkelijke leningen voor het verbeteren en verduurzamen van uw woning. Met de Duurzaamheidslening financiert u voordelig (1,6%) energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu. Door de maandelijkse energiebesparing kunt u eenvoudig de aflossing van de Duurzaamheidslening betalen.

Niet iedere gemeente of provincie heeft een duurzaamheidslening. Om te bekijken of uw gemeente de Duurzaamheidslening aanbiedt, kijkt u op de website van SVn.nl. U kunt daar eenvoudig berekenen wat uw maandlasten zijn.

SVn

Wilt u weten hoeveel geld u kunt besparen?

De energiekosten

De elektriciteitskosten door het gebruik van de warmtepomp zullen toenemen. Door deze energie eventueel zelf op te wekken met zonnepanelen is er een maximaal voordeel te behalen. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing dekkend zijn om de maandelijkse betaling van uw energie bespaarlening te dekken.

ISDE Subsidie

De Nederlandse overheid heeft via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een subsidieprogramma voor o.a. warmtepompen beschikbaar gesteld dat tot 2020 loopt. Het is op dit moment één van de meest gunstige subsidieregelingen die op het gebied van energiebesparing beschikbaar is. In veel gevallen wordt 25% van de aanschafprijs van een warmtepomp vergoed. De subsidie wordt afgegeven voor warmtepompen die voorkomen op de lijst die door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gepubliceerd is. De subsidie kan aangevraagd worden nadat de installatie heeft plaatsgevonden.

Een warmtepomp of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Vanwege de vele informatieverzoeken uit de afgelopen periode heeft ZEROgas in haar vestiging in Oosterhout een proefopstelling gemaakt van een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen. Bij veel mensen leeft de vraag hoe een warmtepomp er nu in werkelijk uit ziet, en dan met name de afmetingen en het geluid. Tijdens een bezoek aan onze showroom beantwoorden we al uw vragen .

Bekijk welk type warmtepomp bij uw woning past