Bestel nu voordelig je warmtepomp met het ZEROgas SubsidiePlan!

Lees hier alles over het ZEROgas SubsidiePlan van een warmtepomp

Na de installatie vragen wij de ISDE subsidie voor u aan en betaald u het restant van de factuur.

Subsidie-Plan voor aankoop van uw warmtepomp

Wil je graag overstappen op duurzame verwarming met een warmtepomp, maar ontbreekt het je aan net dat laatste deel financiële middelen? Geen zorgen! Bij Zerogas maken we duurzaam wonen nu nóg toegankelijker met ons unieke SubsidiePlan.

Maak Duurzaamheid Bereikbaar:
Dankzij het unieke ZEROgas SubsidiePlan kun je nu moeiteloos genieten van de voordelen van een warmtepomp. Wij installeren de warmtepomp en schieten de subsidie voor, zodat u direct kunt profiteren van energiebesparing, comfortabele verwarming en een lagere CO2-uitstoot.
U betaald dus de factuur die u van ons heeft ontvangen met daarop in mindering het subsidiebedrag van de warmtepomp. Na 3-4 weken ontvangt u de subsidie op uw rekening en betaald u eenvoudig het restant van het factuurbedrag aan ZEROgas.

Waarom Kiezen Voor Zerogas?
✅ Ervaren in duurzame energieoplossingen.
✅ Op maat gemaakte systemen voor elk huis.
✅ Subsidievoorschot om de aanschaf van jouw warmtepomp te vergemakkelijken.
✅ Profiteer van een groenere toekomst zonder gedoe.

Maak Vandaag Nog De Stap:
Klaar om jouw woning te verduurzamen en te profiteren van de financiële voordelen van een warmtepomp? Neem nu contact op met Zerogas voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een groenere en energiezuinigere leefomgeving!

Stuur een e-mail naar info@zerogas.nl om jouw afspraak te plannen. Wij staan klaar om jouw duurzame dromen waar te maken! Of maak gebruik van ons aanvraagformulier.

Eenvoudig en voordelig financieren

Gemeentes en provincies vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuinig worden. SVn biedt aantrekkelijke leningen voor het verbeteren en verduurzamen van uw woning. Met de Duurzaamheidslening financiert u voordelig (1,6%) energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu. Door de maandelijkse energiebesparing kunt u eenvoudig de aflossing van de Duurzaamheidslening betalen.

Niet iedere gemeente of provincie heeft een duurzaamheidslening. Om te bekijken of uw gemeente de Duurzaamheidslening aanbiedt, kijkt u op de website van SVn.nl. U kunt daar eenvoudig berekenen wat uw maandlasten zijn.

Wilt u meer informatie?

ISDE Subsidie

Subsidie energiebesparing eigen huis

De Nederlandse overheid heeft via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een subsidieprogramma voor o.a. warmtepompen beschikbaar gesteld die ook in 2024 van toepassing is. Het is op dit moment één van de meest gunstige subsidieregelingen die op het gebied van energiebesparing beschikbaar is. In veel gevallen wordt 30% van de aanschafprijs van een warmtepomp vergoed. De subsidie wordt afgegeven voor warmtepompen die voorkomen op de lijst die door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gepubliceerd is. De subsidie kan aangevraagd worden nadat de installatie heeft plaatsgevonden.

Warmtepomp combineren met zonnepanelen

De elektriciteitskosten door het gebruik van de warmtepomp zullen toenemen. Door deze energie eventueel zelf op te wekken met zonnepanelen is er een maximaal voordeel te behalen. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing dekkend zijn om de maandelijkse betaling van uw energie bespaarlening te dekken.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Kom langs in onze showroom

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Plan je bezoek navigate_next

Kom jij ons team versterken?

ZEROgas is continu in beweging en op zoek naar nieuwe collega’s

Bekijk alle vacatures navigate_next