Waarom kiezen voor onderhoud via ZEROgas?

Een warme douche nemen, de airco aanzetten, een comfortabel warm huis. We vinden het allemaal vanzelfsprekend en willen dit graag zo houden. Uiteraard is dan het onderhoud van uw (duurzame) apparaten en installaties essentieel. Hierdoor blijven ze in optimale conditie en wordt de kans op storingen kleiner. ZEROgas wilt u hierbij ontzorgen door middel van een onderhoudscontract passend bij uw wensen en behoeften.

Wij adviseren om minstens een keer per jaar de installatie schoon te maken en na te lopen voor een optimale prestatie van het systeem. Een aantal voordelen van onderhoud op een rij:

  • Bij onderhoud komen gebreken sneller aan het licht, zodat de servicemonteur sneller reparaties kan uitvoeren.
  • Eventuele kapotte onderdelen kunnen onder garantie worden vervangen.
  • Lange levensduur van uw systeem door systematisch onderhoud.
  • Optimaal rendement van uw systeem door het verwijderen van vuil van de zonnepanelen of het schoonmaken van filters bij de warmtepomp.

Geen onderhoudscontract maar wel een storing?

Ook zonder onderhoudscontract lost ZEROgas uw storing graag op. Het kan zijn dat u zonder onderhoudscontract iets langer moet wachten voordat wij een monteur ter plaatse hebben. In het geval van een storing neemt u contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden in de planning om uw storing op te lossen! Om uw installatie betrouwbaar te laten functioneren, adviseren wij periodiek onderhoud. ZEROgas helpt u hier graag mee!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Kom langs in onze showroom

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Plan je bezoek navigate_next

Kom jij ons team versterken?

ZEROgas is continu in beweging en op zoek naar nieuwe collega’s

Bekijk alle vacatures navigate_next