Welkom bij ZEROgas – Uw Partner in Duurzaam Comfort

Bij ZEROgas begrijpen we dat comfort in huis vanzelfsprekend is, en we streven ernaar om dit voor u te waarborgen. Onze duurzame apparaten en installaties spelen een cruciale rol in het creëren van een comfortabele leefomgeving. Om ervoor te zorgen dat uw systemen optimaal blijven presteren, bieden wij een uitgebreid onderhoudsprogramma dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Waarom Onderhoud met ZEROgas?

  1. Verlengde Levensduur: Net zoals een apk-keuring voor uw auto, verlengt jaarlijks onderhoud de levensduur van uw warmtepomp of airco-installatie. Door gebreken tijdig te ontdekken, minimaliseren we de kans op storingen en optimaliseren we de werking van uw systemen.
  2. Veiligheid en Efficiëntie: Onze jaarlijkse inspecties omvatten controle van gasdichtheid, waterlekkages, en beveiligingsapparatuur. Hierdoor wordt niet alleen de veiligheid gewaarborgd, maar wordt ook de efficiëntie van uw installatie geoptimaliseerd.
  3. Optimale Rendement: Systematisch onderhoud zorgt voor een optimaal rendement van uw systeem. Van het schoonmaken van filters bij de warmtepomp tot het verwijderen van vuil van zonnepanelen, wij zorgen ervoor dat uw systemen op hun best presteren.

Kosten en Voordelen

  • Onderhoudsabonnement: Voor slechts € 12,50 per maand (excl. btw) kunt u genieten van onze uitgebreide onderhoudsdiensten. Dit omvat jaarlijkse inspecties, reparaties, en gegarandeerde betrouwbaarheid van uw systemen.
  • Geen Onderhoudscontract? Geen Probleem: Ook zonder onderhoudscontract staan wij klaar om storingen op te lossen. Neem contact met ons op en ontdek onze snelle en efficiënte storingsoplossingen.

Sluit nu een Onderhoudscontract af

Wacht niet tot er zich een probleem voordoet. Zorg voor de optimale werking van uw duurzame installaties door nu een onderhoudscontract af te sluiten via ons online formulier (link naar formulier).

ZEROgas is hier om uw comfort te waarborgen en u te ontzorgen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Kom langs in onze showroom

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Plan je bezoek navigate_next

Kom jij ons team versterken?

ZEROgas is continu in beweging en op zoek naar nieuwe collega’s

Bekijk alle vacatures navigate_next