Panasonic Aquarea Full-Electric warmtepomp

Een woning zonder gas is dichterbij dan u denkt. Dit is mogelijk voor woningen die de isolatie op orde hebben en hierdoor op een laag temperatuur systeem over kunnen stappen. Het is een innovatief en energiezuinig systeem dat optimaal wooncomfort biedt, zelfs bij extreem lage buitentemperaturen. De Aquarea warmtepomp produceert warmte voor radiatoren, vloerverwarming en warm tapwater.

Tot wel 80% energiebesparen

Een Aquarea-luchtwarmtepomp laat verse lucht circuleren over een condensor die is gevuld met koudemiddel. De opgevangen warmte wordt vervolgens automatisch overgebracht naar water, dat dan klaar is voor gebruik in uw verwarmingssysteem en voor het leveren van warm tapwater. De nieuwste technologie van Panasonic biedt u een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Tot 80% van de energie die nodig is wordt aan de buitenlucht onttrokken, ook bij extreem lage temperaturen.

Warmtepomp werking

Wilt u ook een woning zonder gas? Kies dan voor de Aquarea warmtepomp van Panasonic.


Neem contact met ons op.
Klik hier voor het contactformulier.

Panasonic warmtepomp

Meer energie besparen met JAGA laagtemperatuur radiatoren.

LAGE TEMPERATUURVERWARMING

Wanneer je een lage temperatuur verwarming (LTV) gebruikt, heb je minder gas nodig om je woning of bedrijfspand te verwarmen. Dat is beter voor het milieu en voordeliger voor de portemonnee. Naast milieubewust en kostenbesparend kent de LTV ook andere voordelen: de ruimte wordt gelijkmatiger warm en de lucht is gezonder. De aanvoertemperatuur is niet hoger dan 55 graden Celsius waardoor de aanraaktemperatuur van een lage temperatuur radiator veilig is. De ideale oplossing voor in huis met kleine kinderen, maar bijvoorbeeld óók voor scholen en zorginstellingen. Je kunt een LTV combineren met zowel een hr-ketel als warmtepomp of koppelen aan een warmtenet zoals stadsverwarming en toepassen bij vloerverwarming, wandverwarming of speciale lage temperatuur radiatoren. Bekijk hier de mogelijkheden!