Daikin Intergas Hybride warmtepomp

ZEROgas streeft ernaar om zoveel mogelijk woning gasloos te maken. Maar dat is niet altijd mogelijk, maar wie een warmtepomp installeert wordt beloond met een forse energie- en kostenbesparing. Dit voordeel is zowel bij een Hybride als een Full-Electric oplossing haalbaar maar vereist wel een bepaald isolatieniveau. Een dergelijk niveau is nog lang niet in alle huizen aanwezig en kan ook niet in alle bestaande woningen worden gerealiseerd. Maar zelfs dan blijft een warmtepomp mogelijk, in dit geval een Daikin warmtepomp in combinatie met een INTERGAS CV ketel (CW4 – CW5)

Bestel nu een Daikin Intergas Hybride warmtepomp
Na installatie ontvangt u nog € 1.900 Subsidie!

Doe de warmtepomp-scan en ontvang gratis een vrijblijvende offerte 

 

De Daikin Intergas Hybride warmtepomp combineert de intelligente Daikin lucht/water warmtepomptechnologie met de HR-technologie en comfort en kan perfect gecombineerd worden. Op basis van de buitentemperatuur, de interne verwarmingsvraag en de energieprijzen kiest de warmtepomp altijd slim de meest efficiënte modus. Snelle en eenvoudige installatie door de compacte afmetingen en doordat bestaande radiatoren en leidingwerk niet vervangen hoeven te worden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.  Klik hier voor het contactformulier.

Uw slimme en duurzame hybride oplossing voor ruimteverwarming, warm tapwater en (eventueel ook) koeling voor klimaatcomfort het hele jaar door. Bekijk hier de uitgebreide video informatie over de verschillende Daikin warmtepompen of bekijk de brochure: Daikin Intergas Hybride warmtepomp

Wilt u ook een Daikin Hybride warmtepomp en minstens 50% gas besparen?

Kan uw woning nog niet voorzien worden van een volledige warmtepomp? Dan is een hybride warmtepomp voor u de perfecte oplossing.

Neem dan contact met ons op.

Daikin Intergas Monobloc Hybride

Hoe werkt de Daikin Intergas Hybride?

Daikin Intergas Hybride MultiF

Meer energie besparen met JAGA laagtemperatuur radiatoren.

LAGE TEMPERATUURVERWARMING

Wanneer je een lage temperatuur verwarming gaat gebruiken in combinatie met de Daikin Intergas Hybride warmtepomp heb je nog minder gas nodig om je woning of bedrijfspand te verwarmen dan met standaard radiatoren. Dat is beter voor het milieu en voordeliger voor de portemonnee. Naast milieubewust en kostenbesparend kent de LTV ook andere voordelen: de ruimte wordt gelijkmatiger warm en de lucht is gezonder. De aanvoertemperatuur is niet hoger dan 55 graden Celsius waardoor de aanraaktemperatuur van een lage temperatuur radiator veilig is. De ideale oplossing voor in huis met kleine kinderen, maar bijvoorbeeld óók voor scholen en zorginstellingen.