Een hybride warmtepomp zonder gasaansluiting?

Het kan met de ZEROgas Warmtepomp Combinatieset

U wilt uw woning duurzaam verwarmen zonder gas. Dat kan met een Panasonic hybride warmtepomp. Als uw woning niet geschikt is voor laagtemperatuur-verwarming, dan is de ZEROgas Warmtepomp Combinatieset de meest voor de hand liggende oplossing.

Wij plaatsen een Panasonic Aquarea Monobloc en een combinatieboiler op de plaats waar nu de CV-ketel hangt. Zo maken wij optimaal gebruik van de vaak beperkt aanwezige ruimte. De verwarming van uw woning is eenvoudig modulair uit te breiden.

Deze combinatieset bestaat uit:

Warmtepomp Panasonic buitenunit

Panasonic Aquarea mono-bloc warmtepomp (buitenunit)

De Aquarea MonoBloc reeks is uitermate geschikt voor bestaande installaties met een backup boiler, en in nieuwe toepassingen met vloerverwarming, lage temperatuur radiatoren en zelfs ventilatorconvectoren.

Combinatieboiler van 120 liter verwarmd via warmtepomp

Een elektrische boilers met ingebouwd(e) wisselaar  voor het gebruik van alternatieve bronnen van warmte-energie, zoals warmtepomp, zonnecollectoren, Het assortiment omvat elektrische boilers met een opslagcapaciteit van 80 tot 150 liter.

Inclusief 1 set radiatoren:

Radiator set 1:
3 ConvecoCloud Convectie radiatoren 2000W

De eenvoudigste manier om uw woning of de badkamer te verwarmen is door middel van deze elektrische convector. Een convector welke aan elke muur, wand of vrijstaand kan worden geïnstalleerd. De warmte verspreidt zich geleidelijk door de kamer waarin u de elektrische convector heeft geplaatst. Binnen no-time zult u merken dat de temperatuur naar een aangename hoogte is gestegen.

Radiator set 2:
2 Jaga Strada laagtemperatuur radiatoren

Van zijn vlakke front tot de verticale lijnen van het robuuste rooster: Strada heeft een strak design. In dit toestel zit de Jaga Low-H2O technologie, voor energiezuinige verwarming. Die wordt door de vormgeving nog extra versterkt.  Ook verkrijgbaar met Dynamic Boost Effect (DBE) voor supersnel verwarmen.

Compleet geïnstalleerd vanaf € 5.750 excl. btw

Informeer naar de mogelijkheden of breng een bezoek aan onze warmtepomp-showroom.