Wat zijn de kosten voor grond- water pomp?

Nu meer en meer huishoudens de eerste stappen hebben gezet op het gebied van verduurzaming, krijgen mensen vaker interesse in de volgende stappen. Wat zijn nu de oplossingen waarmee u uw huis nog duurzamer kunt maken? Wanneer u hebt gezorgd voor een goede isolatie, de apparatuur, het witgoed en het sanitair in uw huishouden energie- en/of waterbesparend is en uw huis is voorzien van zonnepanelen, houdt verduurzaming nog niet op. U kunt verder gaan om te zorgen voor een schoon en duurzaam huis met hernieuwbare energie. Wat is dan de volgende stap? Dat is een grond water warmtepomp. U weet wellicht wat deze doet, maar kent u ook de prijs van een grond water warmtepomp? Wij geven u graag meer inzicht in de prijs van een warmtepomp van water en willen u stimuleren om deze stap te zetten. Wij zijn er voor iedereen in Noord-Brabant en Brabant, in plaatsen zoals:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Etten-Leur
  • Gorinchem
  • Moerdijk
  • Oosterhout
  • Roosendaal,
  • Tilburg
  • Waalwijk

Bel: 085 2017923 Contactformulier

Waterkosten

Duurzaamheid kost geld. Als dat niet zo was, dan was natuurlijk elk huishouden in ons land al maximaal duurzaam. Er is echter goed nieuws: duurzame oplossingen, zo ook een warmtepomp voor water, worden steeds beter te betalen. De grond water warmtepomp prijs is al een stuk lager dan een aantal jaar geleden. Bovendien zijn er voor veel duurzame investeringen interessante subsidies en financieringen mogelijk.

Maar u vraagt zich af wat een warmtepomp voor water kost. Een bodemwater warmtepomp is een geavanceerde investering die u doet. Eentje waar inderdaad een aanzienlijk bedrag mee is gemoeid, maar het is tevens een investering die zich gegarandeerd terugverdient. Sterker nog: een warmtepomp is een van de meest zekere manieren om een fraai rendement te behalen, terwijl u het milieu ontziet en een belangrijke bijdrage levert aan een beter klimaat. Staar u dus niet blind op de prijs, maar kijk naar het rendement dat mogelijk is.

De prijs voor een grond water warmtepomp is niet eenvoudig op voorhand te geven. Wilt u een concrete prijsopgave ontvangen voor uw woning, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Particulieren kunnen tot maximaal 25.000 euro lenen tegen een aantrekkelijke rente (1,6% tot 2,3%) om middels duurzame oplossingen zoals een warmtepomp te zorgen voor een lagere energierekening. Is het voor u haalbaar om “nul op de meter” te krijgen, om dus volledig onafhankelijk te zijn van het reguliere energienet, dan kunt u zelfs maximaal 50.000 euro lenen. Wilt u vervroegd aflossen, dan kan dat boetevrij.

Grond water warmtepomp toepassingen

Een warmtepomp voor vloerverwarming

Met een warmtepomp is het niet alleen mogelijk om op een conventionele manier uw huis te verwarmen, zoals met radiatoren. Een warmtepomp en vloerverwarming gaan hand in hand: zij passen perfect bij elkaar. Beide zorgen zij voor warmteafgifte met een lage temperatuur. Dat is warm genoeg om uw woning perfect te kunnen verwarmen, zonder verspilde hitte (die erg duur is om op te wekken). Hoe kouder de omgeving is, hoe meer warmte een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming kan genereren.