Zonnepanelen eenvoudig en voordelig financieren

Lees hier alles over de subsidie en de financiering van een zonnepanelen

Financieringen voor energiebesparende maatregelen

Gemeentes en provincies vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuinig worden. SVn biedt aantrekkelijke leningen voor het kopen, verbeteren en verduurzamen van uw woning. Met de Duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu. Het kopen van een zonnepanelen heeft dus meerdere voordelen.

Eenvoudig en voordelig financieren

Gemeentes en provincies vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuinig worden. SVn biedt aantrekkelijke leningen voor het verbeteren en verduurzamen van uw woning. Met de Duurzaamheidslening financiert u voordelig (1,6%) energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu. Door de maandelijkse energiebesparing kunt u eenvoudig de aflossing van de Duurzaamheidslening betalen.

Niet iedere gemeente of provincie heeft een duurzaamheidslening. Om te bekijken of uw gemeente de Duurzaamheidslening aanbiedt, kijkt u op de website van SVn.nl. U kunt daar eenvoudig berekenen wat uw maandlasten zijn.

[button vraag hier uw lening aan]

Wilt u meer informatie?

ISDE Subsidie

Subsidie energiebesparing eigen huis

De Nederlandse overheid heeft via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een subsidieprogramma voor o.a. zonnepanelen beschikbaar gesteld die ook in 2022 van toepassing is. Het is op dit moment één van de meest gunstige subsidieregelingen die op het gebied van energiebesparing beschikbaar is. In veel gevallen wordt 30% van de aanschafprijs van een warmtepomp vergoed. De subsidie wordt afgegeven voor warmtepompen die voorkomen op de lijst die door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gepubliceerd is. De subsidie kan aangevraagd worden nadat de installatie heeft plaatsgevonden.

Warmtepomp combineren met zonnepanelen

De elektriciteitskosten door het gebruik van de warmtepomp zullen toenemen. Door deze energie eventueel zelf op te wekken met zonnepanelen is er een maximaal voordeel te behalen. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing dekkend zijn om de maandelijkse betaling van uw energie bespaarlening te dekken.

[button Lees meer over warmtepompen]

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Kom langs in onze showroom

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Plan je bezoek navigate_next

Kom jij ons team versterken?

ZEROgas is continu in beweging en op zoek naar nieuwe collega’s

Bekijk alle vacatures navigate_next