Zhero zoutbatterij voor zakelijke en residentiële toepassingen

Duurzame energie past beter in een duurzame batterij

Zoutbatterijen en slim energiemanagement hebben de toekomst.

Zoutbatterijen, uw bijdrage aan een schone toekomst.

Stel je een wereld voor waarin we geen energierekeningen meer betalen omdat we onze eigen energie produceren… Huizen, buurten en steden waar alles draait op hernieuwbare energie… Stel je het einde voor van schadelijke uitstoot door conventionele energiecentrales…

Stop nu met fantaseren en ontdek de ZHERO zoutbatterij

Zoutbatterijen (Natriummetaalchloride – SMC) zijn de nieuwste generatie batterijen die speciaal zijn ontwikkeld voor thuis en zakelijke toepassingen. Ze maken gebruik van een kathode op metaalbasis en een gesmolten natriumanode om een uitzonderlijk veilige en betrouwbare stroomondersteuning te bieden  en is uitgerust met een geïntegreerde batterijbewaking. Stabiele chemische reacties, geen onderhoud en ongevoeligheid voor temperatuur en opslagveroudering maken ze een van de beste keuzes voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

De grondstoffen – wereldwijd in overvloed beschikbaar!

ZHERO is het opslagsysteem van de toekomst! Het is ontworpen om hoge prestaties te garanderen in alle omstandigheden die momenteel als ontoereikend worden beschouwd voor de opwekking van hernieuwbare energie.

De zoutbatterijen bevatten geen twijfelachtige of milieubelastende stoffen. Alle grondstoffen zijn wereldwijd ruimschoots voorhanden. Bij het zoeken naar de juiste leveranciers is veel aandacht besteed aan hoge kwaliteit, schone grondstofwinning en zo kort mogelijke transportroutes. Dit duurzame idee komt ook tot uiting in het feit dat de zoutbatterij 100% in Zwitserland wordt gemaakt, in overeenstemming met de hoogste Zwitserse milieu- en arbeidsnormen.

Milieuvriendelijk - Veilig - Onderhoudsvrij - Intelligent - Recyclebaar

Welke eigenschappen zijn voor u belangrijk?

De zoutbatterij voldoet aan allemaal!

Wat zijn de voordelen van een zout batterij?

Milieuvriendelijk

Zhero zoutbatterijen zijn 100% recyclebaar en bevatten geen zeldzame aardmetalen. Aan het einde van de levensduur kunnen de batterijen naar gespecialiseerde locaties worden gestuurd om volledig te worden gerecycled.

Veilig

De veiligste onder de bestaande batterijen met hoge dichtheid in alle omstandigheden: vervoer, opslag en gebruik. Ze stoten geen gas uit en hebben geen explosiegevaar, zelfs niet bij blootstelling aan vuur.

Extreme temperatuur

Zhero zoutbatterijen kunnen continu werken in een bereik van -20°C tot +60°C (-4°F / +140°F) en tot pieken van -40°C tot +75°C (-40°F / +167°F ). De IP55-bescherming maakt ze zeer geschikt voor buiteninstallaties.

Onderhoudsvrij

Zhero zoutbatterijen hebben gedurende hun hele levensduur geen onderhoud nodig. In de module of het GBS bevinden zich geen door de gebruiker te onderhouden onderdelen.

Intelligent

Alle Zhero-modellen kunnen informatie verschaffen en opslaan over de werking van de batterij en de lader, alsmede over de omgevingstemperatuur

Gaat goed samen met zonnepanelen

In combinatie met zonne-energie is het mogelijk om uw overtollige opgeslagen energie later te gebruiken.

ZEROgas geeft inzicht in uw energiestromen

ZEROgas wijst u de weg tijdens uw energietransitie. Wie dit pad opgaat, staat ongetwijfeld voor een aantal uitdagingen: Netwerkproblemen, opslag van groene energie of vraag en aanbod van duurzame stroom optimaal op elkaar afstemmen. ZEROgas heeft de oplossingen, kennis en de ervaring om u langs deze blokkades heen te gidsen.

De voordelen van een thuisbatterij
– U slaat uw eigen zonne-energie op voor later gebruik.
– U laadt de thuisaccu op tijdens de daluren en gebruikt deze vervolgens in de normaaluren.
– Kan prima functioneren als noodstroomvoorziening
– Maakt u minder afhankelijk van het elektriciteitsnet, omdat u deels zelfvoorzienend bent
– U geniet van een lagere energierekening

 

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Kom langs in onze showroom

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Plan je bezoek navigate_next

Kom jij ons team versterken?

ZEROgas is continu in beweging en op zoek naar nieuwe collega’s

Bekijk alle vacatures navigate_next