Investeren in batterijen is investeren in de toekomst van uw bdrijf

Batterijen en slim energiemanagement hebben de toekomst.

Batterijen voor een schonere toekomst

Investeer in de kracht van een zakelijke Batterij – niet alleen in energieopslag, maar in de betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid van uw bedrijf. Het is niet alleen een slimme investering in kostenbesparing, maar ook in een veerkrachtige en groene toekomst

Ontdek de Kracht van LFP Batterijen voor Duurzame Energieopslag

Onze Aanpak

Bij ZEROgas streven we ernaar om uw energieopslag ervaring te optimaliseren:

  • Advies op Maat: Onze experts bieden persoonlijk advies om de ideale LFP batterijconfiguratie te bepalen die aansluit bij uw specifieke behoeften en energieconsumptiepatronen.
  • Naadloze Installatie: Onze vakkundige installatieteams zorgen voor een vlotte integratie van uw  batterijsysteem, waardoor u snel kunt profiteren van de voordelen van duurzame energieopslag.

Maak de Overstap naar Duurzame Energieopslag

Bij ZEROgas zijn we toegewijd aan het leveren van energieopslagoplossingen die uw ecologische voetafdruk verminderen en uw energie-efficiëntie verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze LFP batterijen u kunnen helpen de overstap te maken naar een duurzame en betrouwbare energietoekomst.

Welke eigenschappen zijn voor u belangrijk?

De batterijen van ZEROgas voldoen aan allemaal!

Wat zijn de voordelen van een LFP batterij?

Milieuvriendelijk

LFP batterijen bevatten geen zeldzame metalen zoals kobalt, wat gunstig is voor het milieu. Door te kiezen voor LFP batterijen draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar grondstoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

Veiligheid op de voorgrond

Veiligheid is een topprioriteit bij LFP batterijen. In vergelijking met sommige andere lithium-ion batterijen hebben LFP batterijen een lagere gevoeligheid voor oververhitting, wat resulteert in een veiliger gebruiksscenario, zelfs onder extreme omstandigheden.

Langere levensduur

LFP batterijen staan bekend om hun indrukwekkende levensduur. Met aanzienlijk meer laad- en ontlaadcycli dan traditionele loodzuuraccu’s, bieden LFP batterijen een duurzame oplossing voor langdurige energieopslag.

Hoge Energie-efficientie

Dankzij hun hoge energiedichtheid leveren LFP batterijen efficiënte prestaties. Ze slaan overtollige energie op wanneer deze beschikbaar is, zodat u deze later kunt gebruiken wanneer dat nodig is. Dit maximaliseert uw zelfvoorziening en minimaliseert energieverspilling.

Snelle oplaadtijd

De oplaadtijd van LFP batterijen is korter dan veel andere batterijtypen, waardoor ze snel kunnen worden opgeladen wanneer er sprake is van piekproductie van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen of windturbines.

Gaat goed samen met zonnepanelen

In combinatie met zonne-energie is het mogelijk om uw overtollige opgeslagen energie later te gebruiken.

Handelen op de energiemarkt

“Ontdek de kracht van handelen op de energiemarkt met de Kiwatt Batterij, speciaal ontworpen om uw bedrijf te optimaliseren in deze tijd van duurzaamheid en kostenbesparing. Uw zonnepanelen vertegenwoordigen onbenut kapitaal, en de Kiwatt Batterij biedt de ideale oplossing.

Of u nu energie opslaat van uw zonnepanelen, goedkope energie inkoopt via ons dynamische energiecontract, of overtollige energie verkoopt op de Epex markt, ons slimme algoritme maakt automatisch de beste keuzes. Zo bent u verzekerd van de meest optimale situatie voor uw bedrijf.

Zelfs zonder zonnepanelen kunt u profiteren van groene stroom tegen inkoopprijzen. De Kiwatt Batterij is uw flexibele energiepartner, die niet alleen kosten verlaagt, maar ook extra inkomsten genereert door ongebruikte energie slim in te zetten. Doe mee aan de overgang naar duurzame energie en maak uw duurzame stroom beschikbaar voor anderen, terwijl u profiteert van de voordelen van de energiemarkt.”

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Kom langs in onze showroom

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Plan je bezoek navigate_next

Kom jij ons team versterken?

ZEROgas is continu in beweging en op zoek naar nieuwe collega’s

Bekijk alle vacatures navigate_next