Heel het jaar een aangenaam klimaat in huis

Comfortabel wonen in de zomer maar ook in de winter!

Ontdekken welke airco bij u past?

Een airco wordt gebruikt om ruimtes te koelen. De airco onttrekt energie uit de ruimte en geeft die af aan de buitenlucht. Dit koelt de ruimte. Daarnaast ontvochtigt en filtert een airco de lucht in de ruimte. De door ZEROgas geleverde airconditioners kunnen bovendien ook de ruimte duurzaam (bij) verwarmen. Een airco is namelijk gewoon een lucht-lucht warmtepomp met een hoog rendement.

Met een airco geniet u altijd van een aangenaam klimaat in huis. ‘s Zomers kan het vaak onaangenaam warm worden in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Een airconditioner zorgt dan snel voor aangename verkoeling. In het voor- en najaar, wanneer het juist net te koud is, kan een airconditioning ook zorgen voor duurzame verwarming zonder dat de cv-ketel hoeft te worden ingeschakeld.

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo kijken we naar een laag geluidsniveau, het benodigde vermogen, de uitstraling, het energieverbruik en de prijs om zo tot een airco te komen die perfect aansluit bij je wensen. Meteen ontdekken welke airco bij je past? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Onze specialiseten adviseren je graag op basis van jouw woonsituatie.

Altijd inclusief installatie

Onze airco systemen zijn altijd inclusief deskundige installatie.

Met groen energielabel

Onze airco systemen hebben minimaal een A++ label.

Fluisterstil

Geen zorgen om geluid met onze fluisterstille airco systemen.

Hoe gaat een airco plaatsen in zijn werk?

Als de installateurs van ZEROgas bij u een airco plaatsen, kunt u rekenen op vakmanschap. De binnen- en buitenunit van de airco plaatsen we altijd op de meest geschikte plaats. Ook zorgen we altijd voor een zorgvuldige en esthetische aanleg van de afvoer, bekabeling en stroomvoorziening. Om te voorkomen dat er koudemiddelen kunnen gaan lekken, werken onze gecertificeerde installateurs altijd volgens de F-gassen richtlijnen. Wanneer de apparatuur eenmaal is aangesloten, controleren we de werking, en vertellen we u uitgebreid hoe u uw nieuwe airco kunt bedienen.

ZEROgas staat voor kwaliteit, persoonlijkheid en betrouwbaarheid in onze producten en diensten. Dat dragen wij ook uit in de installatie van airconditioning. We werken enkel met A-merken, die al jaren hun betrouwbaarheid in de Nederlandse markt hebben bewezen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Kom langs in onze showroom

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Plan je bezoek navigate_next

Kom jij ons team versterken?

ZEROgas is continu in beweging en op zoek naar nieuwe collega’s

Bekijk alle vacatures navigate_next