Lekker chillen met een nieuwe airco!

Of wordt het weer afzien deze zomer…

U weet het zeker vast nog wel? De lange bloedhete zomers van de afgelopen jaren. Ook voor dit jaar zijn deze zonnige weersverwachtingen voorspeld. Maar gelukkig zorgen wij ervoor dat het binnen altijd comfortabel blijft met de nieuwe  super-compacte wandmodellen van Panasonic en Samsung

Wij hebben voor u een aantrekkelijke zomeractie, waarbij u profiteert van 10% korting op de installatiekosten* van deze Panasonic of Samsung wandmodellen.

*Korting is van toepassing vanaf modellen van 3.5 kW

Nieuwe wandmodellen

Nieuw super-compact design

De nieuwe binnenunits zijn nog maar slechts 779 mm breed.

Snellere installatie

Door verbeteringen is de installatietijd drastisch verlaagd. De nieuwe units hebben een versterkte installatieplaat.

Eenvoudig onderhoud

Het eenvoudig te verwijderen front zorgt voor een snelle toegang tot de binnenzijde mede omdat de elektrische componenten en bekabeling aan een zijde van de unit zijn geplaatst.

WLAN-adapter

Ruimte beschikbaar voor de Wifi-netwerk adapter.

Comfort Cloud App

Ervaar het gemak van bediening vanaf uw mobiele apparaat. Eenvoudige bediening en toegang tot alle features vanaf elke locatie op elk moment.

Smart Voice control

Controle zonder grenzen! Krijg handfree toegang tot alle functionaliteiten van uw FZ wandmodellen met de Panasonic Comfort Cloud en de SmartVoice control.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Energiebesparende maatregelen

Eenvoudig financieren

Eenvoudig en voordelig geld lenen om uw warmtepomp en zonnepanelen te plaatsen.De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energie bespaarlening te dekken. Investeer daarom slim en maak van uw huis een heerlijk comfortabel huis! Goed om te weten:

  • Boetevrij extra aflossen
  • Vaste rente / vaste looptijd
  • Rente vanaf 4,2%
  • Verbeteringen van en aan uw woning komen in aanmerking voor fiscale renteaftrek

Ontvang binnen een paar uur kosteloos en vrijblijvend een voorstel.

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Vanwege de vele informatieverzoeken uit de afgelopen periode heeft ZEROgas in haar vestiging in Oosterhout een proefopstelling gemaakt van een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen. Bij veel mensen leeft de vraag hoe een warmtepomp er nu in werkelijk uit ziet, en dan met name de afmetingen en het geluid. Tijdens een bezoek aan onze showroom beantwoorden we al uw vragen .

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?