Comfortabel thuiswerken in de zomer maar ook in de winter!

Heel het jaar een aangename temperatuur…

Door het Corona-virus werken meer Nederlanders thuis dan ooit het geval is geweest. Een steeds groter deel van deze mensen denkt dit ook na de coronacrisis te blijven doen. Eind maart 2020 was het flink schakelen: ineens geen kantoortuin en koffieautomaat meer, maar met een laptop aan de keukentafel zonder klimaatbeheersing! Helaas is het er in de afgelopen maanden niet beter op geworden en de vooruitzichten zijn dat we tot in de nazomer van 2021 nog in de greep zullen blijven van het virus. Als u in de komende zomermaanden zowel comfortabel wilt kunnen werken als wonen adviseren wij u om nu tot installatie van een airconditioning over te gaan. 

Met een airconditioning van ZEROgas zorgt u ervoor dat uw thuiswerkplek zomer en winter een aangename temperatuur heeft. Een bijkomend voordeel is dat u in de winter niet de gehele woning meer hoeft te verwarmen om alleen uw thuiswerkplek van een juiste temperatuur te voorzien. Zo bespaard u in de koude wintermaanden ook nog eens op de energiekosten.

LG Standaard Plus

Deze wandunit is perfect te plaatsen in zowel woon- als slaapkamer. De LG Standard Plus is een modern wandmodel met zeer hoge prestaties, laag energieverbruik en fluisterstil. Met functies zoals comfort air en fast cooling beschikt u uiterst snel over een prettig binnenklimaat. Door de ingebouwde wifi kunt u de airconditioner op afstand in- en uitschakelen met uw smartphone in de LG Smart Thinq app. U bespaart energie als u bijvoorbeeld op een warme dag de unit een halfuur voordat u thuis bent, inschakelt.

Belangrijkste kenmerken

  • Superieur energie efficient
  • Ingebouwde wifi
  • High Performance Airflow
  • 10 jaar garantie op de compressor

Daikin Stylish

De Daikin Stylish combineert een modern design en geavanceerde technologieën tot een klimaatoplossing met maximaal comfort en hoge rendementen. Met de Stylish is Daikin erin geslaagd om de optimale balans te creëren tussen functionaliteit en vormgeving. Dit innovatieve wandmodel past in ieder interieur. Om de beste energieprestaties en een betrouwbare werking te garanderen, maakt Daikin gebruik van eigen innovatieve technologieën zoals het Coanda effect en de Flash-streamer. U kunt de Stylish bedienen en optimaal laten presteren met een app via uw smartphone of via de infrarood afstandsbediening.

Beschikbaar in 4 uitvoeringen: wit, zilver, zwart en zwarthout

Stylish kleuren

Nieuwe wandmodellen

Nieuw super-compact design

De nieuwe binnenunits zijn nog maar slechts 779 mm breed.

Snellere installatie

Door verbeteringen is de installatietijd drastisch verlaagd. De nieuwe units hebben een versterkte installatieplaat.

Eenvoudig onderhoud

Het eenvoudig te verwijderen front zorgt voor een snelle toegang tot de binnenzijde mede omdat de elektrische componenten en bekabeling aan een zijde van de unit zijn geplaatst.

WLAN-adapter

Ruimte beschikbaar voor de Wifi-netwerk adapter.

Comfort Cloud App

Ervaar het gemak van bediening vanaf uw mobiele apparaat. Eenvoudige bediening en toegang tot alle features vanaf elke locatie op elk moment.

Smart Voice control

Controle zonder grenzen! Krijg handfree toegang tot alle functionaliteiten van uw FZ wandmodellen met de Panasonic Comfort Cloud en de SmartVoice control.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Energiebesparende maatregelen

Eenvoudig financieren

Eenvoudig en voordelig geld lenen om uw warmtepomp en zonnepanelen te plaatsen.De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energie bespaarlening te dekken. Investeer daarom slim en maak van uw huis een heerlijk comfortabel huis! Goed om te weten:

  • Boetevrij extra aflossen
  • Vaste rente / vaste looptijd
  • Rente vanaf 4,2%
  • Verbeteringen van en aan uw woning komen in aanmerking voor fiscale renteaftrek

Ontvang binnen een paar uur kosteloos en vrijblijvend een voorstel.

Een warmtepomp, airco of zonnepanelen? Bezoek eerst onze showroom

Vanwege de vele informatieverzoeken uit de afgelopen periode heeft ZEROgas in haar vestiging in Oosterhout een proefopstelling gemaakt van een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen. Bij veel mensen leeft de vraag hoe een warmtepomp er nu in werkelijk uit ziet, en dan met name de afmetingen en het geluid. Tijdens een bezoek aan onze showroom beantwoorden we al uw vragen .

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?