ZEROgas: topkwaliteit warmtepompen en zonnepanelen

Fijn dat u geïnteresseerd bent in een warmtepomp van ZEROgas

We hebben uw informatie-aanvraag ontvangen, bedankt daarvoor. Op basis van de informatie die u heeft ingevuld, sturen wij eerst onze algemene informatie zodat u een indicatie krijgt wat de mogelijkheden zijn en wat het installeren van een warmtepomp aan investering met zich meebrengt. Onze informatie sturen wij u normaal gesproken binnen 5 werkdagen toe. Heeft u aangegeven het op prijs te stellen dat een adviseur bij u op bezoek komt voor een technische schouwing, dan zal een medewerker van ZEROgas contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Steeds meer huishoudens maken de keuze om gasloos te leven. Dat betekent: geen aansluiting meer op het aardgasnet. De warmtepomp is een meer dan volwaardig alternatief. ZEROgas geeft u graag een goed beeld van de mogelijkheden afgestemd op uw woning.
ZEROgas levert uitsluitend warmtepompen die ruimschoots voldoen aan de nieuwe strenge geluidsnorm van maximaal 40 dB.

ZEROgas linstalleert warmtepompen van de merken Panasonic Aquarea en Stiebel Eltron.

De investeringen in een warmtepomp-installatie is niet te vergelijken met het plaatsen van een gasketel, het is juist daarom belangrijk dat u de juiste informatie krijgt. Wilt u liever eerst meer weten over de specifieke mogelijkheden en werking van een warmtepomp in uw woning, dan kunt u beter een afspraak maken in onze warmtepomp-showroom. In onze showroom hebben wij diverse merken en modellen warmtepompen staan en kunnen wij u stap voorstap de voordelen en de mogelijkheden presenteren.

Zelf online een afspraak inplannen?

Dat kan eenvoudig via onze online agenda-planner